Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 1(ου) ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Η 3η Έκθεση Σχεδίων Μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2016.
Την έκθεση στην οποία συμμετείχαν με περισσότερα από εκατό έργα ζωγραφικής 18 μαθητές και μαθήτριες  του σχολείου, απόφοιτος του 1ου ΓΕΛ Περιστερίου και μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου (ειδικότητα Γραφικών Τεχνών), επισκέφθηκαν:  η υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Περιστερίου, ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ Περιστερίου, η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Περιστερίου, καθηγητές και μαθητές των δύο σχολείων, γονείς και συγγενείς των μαθητών και φίλοι των εικαστικών τεχνών.

Στα πλαίσια της έκθεσης «αναρτήθηκε», από μαθητές του 1ου ΓΕΛ Περιστερίου που συμμετέχουν στο εγκεκριμένο πολιτιστικό πρόγραμμα του σχολείου με θέμα τη φωτογραφία και μέρος από το σύνολο των φωτογραφιών του προγράμματος.


Ο Συντονιστής καθηγητής Λεοντίου Εμμανουήλ και οι μαθητές και μαθήτριες που «ανάρτησαν» έργα τους, ευχαριστούν όλους όσους επισκέφθηκαν την έκθεση και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Περιστερίου με πρωτοβουλία, υποστήριξη και συμμετοχή των οποίων η έκθεση παρέμεινε ανοικτή και το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2016.


Λεοντίου Εμμανουήλ
Εκπαιδευτικός 1ου ΓΕΛ ΠεριστερίουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.