Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1(ου) ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Περιστέρι 10/3/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Εν συνεχεία των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 9/2/2017, σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχει συγκροτηθεί (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ "ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ).
Ο Σύλλογός μας, σκοπεύει να σταθεί ως αρωγός συμβάλλοντας θετικά, δημιουργικά και αποτελεσματικά σε θέματα του σχολείου στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου και στο μέτρο των δυνατοτήτων του, σε συνεργασία πάντα με τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές.
Η προσπάθειά μας είναι συλλογική γι αυτό σας καλούμε και αναμένουμε τη συμβολή όλων των γονέων στο έργο και στις δράσεις του Συλλόγου μας.  Η παρουσία σας, η συμμετοχή σας, οι απόψεις και οι προτάσεις σας θα συμβάλλουν ώστε να στηρίξουμε την εκπαίδευση και τη πρόοδο των παιδιών μας, σε μια εποχή όπου περισσότερο από ποτέ οι νέοι μας χρειάζονται δίπλα τους.
Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε σε επαφή με το Σύλλογο και από πλευρά μας θα σας ενημερώνουμε για τυχόν δράσεις, προτάσεις, πρωτοβουλίες μας καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Σχολείου και τα παιδιά μας.
Αναμένουμε τη συμμετοχή σας
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.